Privatne osobe

Osim vrtića i ustanova za skrb o starijim osobama, Placa Ugostiteljstvo d.o.o. također nudi usluge pripreme i dostave hrane fizičkim osobama koje nemaju riješeno pitanje svakodnevne prehrane. Prema Zakonu o hrani i Pravilniku o hrani u potpunosti smo opremeljeni i osposobljeni i za ovakve isporuke hrane.

Jelovnik se radi na tjednoj bazi i sastavlja ga naš tim stručnih djelatnika s višegodišnjim iskustvom u kreiranju jelovnika i pripremi hrane. Trudimo se spremati kvalitetnu, raznoliku i zanimljivu hranu, te u skladu s time, nastojimo da se u jednom mjesecu jelovnici ne ponavljaju.

Vodimo brigu o vremenu dostave obroka, tako da se rasporedom maksimalno prilagođavamo potrebama i željama naših korisnika.

 

Što se tiče dostave hrane, praksa nam je raditi u dva modela:

  1. Model s nepovratnom ambalažom
  2. Model s povratnim toplim banjama (kupkama)

 

Cjenik toplih obroka smo pokušali napraviti primjeren prilikama i vremenu u kojem živimo, a da u isto vrijeme ne kompromitiramo kvalitetu jela. Želimo vjerovati da smo u tome uspješni.

Placa Ugostiteljstvo d.o.o. snosi punu odgovornost za pripremljenu i dostavljenu hranu i u materijalnom i u moralnom smislu. Naše dugogodišnje iskustvo u pripremi hrane je garancija naše profesionalnosti.

Obratite nam se sa povjerenjem. Pošaljite nam mail ili nas nazovite za više informacija i eventualna dodatna pitanja. Rado ćemo vam se što prije javiti.

POŠALJITE NAM UPIT ILI NAM POŠALJITE MAIL