Organizirana prehrana

Placa Ugostiteljstvo d.o.o. se, osim dugogodišnjeg uspješnog bavljenja pripremom hrane i organizacijom domjenaka, bavi i pripremom obroka na dnevnoj bazi za razne tvrtke, vrtiće, udruge umirovljenika i privatne osobe. Radi se o obrocima koji se pripremaju dnevno na bazi tjednog ili mjesečnog jelovnika. Na našim jelovnicima zastupljena su jela primjerena potrebama osoba određene životne dobi sa svim elementima zdrave i kompletne prehrane.

Nakon ulaska Hrvatske u Europsku Uniju i u prilagodbi ugostiteljskih propisa, doneseni su novi propisi, pravilnici i zakoni u ugostiteljstvu. Rezultat su pravni akti :  Zakon o hrani i Pravilnik o hrani.

Naša je kuhinja izvršila sve potrebne radnje vezane za navedene propise, te smo osposobljeni za rad po njima. Implementirali smo HACCP sustav (praćenje i kontrola kritičnih točaka u proizvodnji i pripremi hrane te kontrola kvalitete proizvodnje hrane). U tijeku su također i radnje i pripreme tvrtke za dobivanje certifikata ISO 9001.

Osim vrtića i ustanova za skrb o starijim osobama, Placa Ugostiteljstvo d.o.o. također nudi usluge pripreme i dostave hrane fizičkim osobama koje nemaju riješeno pitanje svakodnevne prehrane. Prema Zakonu o hrani i Pravilniku o hrani u potpunosti smo opremeljeni i osposobljeni i za ovakve isporuke hrane.

Jelovnik se radi na tjednoj bazi i sastavlja ga naš tim stručnih djelatnika s višegodišnjim iskustvom u kreiranju jelovnika i pripremi hrane. Trudimo se spremati kvalitetnu, raznoliku i zanimljivu hranu, te u skladu s time, nastojimo da se u jednom mjesecu jelovnici ne ponavljaju.

Vodimo brigu o vremenu dostave obroka, tako da se rasporedom maksimalno prilagođavamo potrebama i željama naših korisnika.

 

 Što se tiče dostave hrane, praksa nam je raditi u dva modela: 

  1. Model s nepovratnom ambalažom
  2. Model s povratnim toplim banjama (kupkama)

 

Cjenik toplih obroka smo pokušali napraviti primjeren prilikama i vremenu u kojem živimo, a da u isto vrijeme ne kompromitiramo kvalitetu jela. Želimo vjerovati da smo u tome uspješni.

Placa Ugostiteljstvo d.o.o. snosi punu odgovornost za pripremljenu i dostavljenu hranu i u materijalnom i u moralnom smislu. Naše dugogodišnje iskustvo u pripremi hrane je garancija naše profesionalnosti.

Obratite nam se sa povjerenjem. Pošaljite nam mail ili nas nazovite za više informacija i eventualna dodatna pitanja. Rado ćemo vam se što prije javiti.

POŠALJITE NAM UPIT ILI NAM POŠALJITE MAIL